Brievenbusdoosje + Mini Pop-up Kubus

Het Brievenbusdoosje + Mini Pop-up Kubus is een uniek direct mail product dat niet snel vergeten zal worden door de ontvanger. Het doosje bevat namelijk drie kleine kubussen die er tegelijkertijd uitspringen wanneer het gehele middenstuk vrijkomt. Het verrassingselement van het Brievenbusdoosje + Mini Pop-up Kubus zit hem in de kubussen. Deze kunnen weer terug gestopt kunnen worden om het effect keer op keer te kunnen herbeleven. De bedrukking van het doosje en inhoud kunt u zelf bepalen. Het ontwerp voor de drie kubussen mag hetzelfde zijn, maar kan uiteraard ook afwijken. Daarmee is deze variant van het Brievenbusdoosje + uiterst geschikt voor een leuke aankondiging.

Heeft het Brievenbusdoosje + Mini Pop-up Kubus uw aandacht getrokken? Dan kunt u gratis een sample pakket aanvragen. Daarnaast is het mogelijk om gratis een offerte aan te vragen wanneer u overtuigd bent dat dit de perfecte mailing is voor uw boodschap.

Sample pakket opvallende mailing

Pop-up Kubussen

Pop-up Kubussen

Deze mailing wordt standaard geleverd met drie kubussen. De opmaak kunt u bepalen. Alle zijdes worden in full-colour bedrukt. Daarnaast kunnen de kubussen weer teruggeplaatst worden om het effect opnieuw mee te maken.

Zigzag Inlegkaartje

Zigzag Inlegkaartje

Daaropvolgend, bij deze mailing zit een zigzag inlegkaartje inbegrepen. Daarmee kunt u bijvoorbeeld de boodschap op de verassingskubussen toe te lichten. Tevens zou dit een uitnodiging kunnen betreffen enzovoort. Oneindig veel keuze!

Locksysteem

Locksysteem

Het Brievenbusdoosje heeft een speciaal locksysteem waardoor niet alleen de kubussen er tegelijkertijd uitspringen, maar waarmee ook wordt voorkomen dat het doosje volledig uit het hoesje getrokken kan worden. Hierdoor blijft het effect bewaard.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen. 

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Succesvolle Brievenbusdoosje + Mini Pop-up Kubus Producten:

XXL Hosting benadert potentiële klanten met brievenbusdoosje+
Brievenbusdoosje + Case Laatst toegevoegd

XXL Hosting benadert potentiële klanten met brievenbusdoosje+

XXL Hosting is al meer dan 20 jaar actief op de hostingmarkt. Ze beheren meer dan 30.000 websites en hebben...
Read More
Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk

Bernafon, een internationaal hoorzorgbedrijf met hoogwaardige hooroplossingen, was eind 2020 op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor hun leveranciers. Ons Brievenbusdoosje...
Read More
Custom made brievenbusdoosje voor KLM
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Custom made brievenbusdoosje voor KLM

Een bijzonder custom made Brievenbusdoosje voor een jubileum: gemaakt voor de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM Royal Dutch Airlines). Op 7...
Read More